Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

ASKİ’nin “İhalesi'' canlı yayınlandı

ASKİ’nin “İhalesi

Başkan Zeydan Karalar’ın, halka açık, şeffaf belediyecilik anlayışının kapsamı genişliyor

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in, Büyüksehir Belediye Meclisi’nin sosyal medya hesaplarindan canli yayinlanmasina yönelik uygulamasinin ardindan, ilki ASKI’de gerçeklestirilen ihalelerin canli yayinlanma süreci de devam ediyor. Baskan Zeydan Karalar’in seffaf, halka açik belediyecilik felsefesiyle aldigi kararlar dogrultusunda ASKI (Adana Su ve Kanalizasyon Idaresi) bünyesinde gerçeklestirilen ihaleler kurumsal sosyal medya hesaplari üzerinden canli yayinlaniyor.

 

31 Temmuz Çarsamba günü ASKI Genel Müdürlügü Toplanti Salonu’nda yapilan ''Is Güvenligi Ekipmanlari ve Isçi Kiyafetleri Alim Ihalesi'' vatandaslarin izleyebilmesi için canli olarak yayinlandi. 4734 sayili Kamu Ihale Kanunu kapsaminda açik ihale usulüne uygun olarak düzenlenen ihaleyle, Çevre Koruma Kontrol Dairesi Baskanligi, Kanalizasyon Dairesi Baskanligi ve Içme Suyu Dairesi Baskanligi'nin ekipman ve isçi kiyafeti gereksinimi karsilandi

 

Ilk oturumda ihaleye katilan 6 firmanin zarflari komisyon üyeleri tarafindan canli yayinda açildi ve teslim edilen evraklarin uygun olup olmadigi incelendi. Gerçeklestirilecek 2. oturumda ise firmalarin verdikleri teklifler degerlendirilerek ihaleyi alan firma belirlenecek.

 



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli